Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 14/04/2015 Nowe pakiety Chroma dla Fizza i Nemesis Jaxa.

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żółty Fizz jest OK, reszta do kitu. O ile pomysł chroma packów wcześniej wydawał się całkiem w porządku, to wykonanie spektakularnie zawalili :p

Opublikowano

Również zgodzę się z up. Chrome na chwilę obecną wypada kiepsko... Żółty Fizz wygląda ładnie, ale pozostałe są słabe, o Jaxie szkoda nawet coś naskrobać...

Opublikowano

Chroma packi całkiem fajne nikt nie zmusza was do kupowania, wprowadzi to różnorodność postaci nie każdy będzie wyglądał tak samo :) Przydał by się jeszcze jakiś lekki buff yasuo i było by ok :) 

Opublikowano

Nie jest wcale tak źle. ;) Poza tym tutaj przedstawili tylko 2 postaci, może inne będą prezentować się lepiej?

Fizz podoba mi się we wszystkich kolorach, natomiast Jax nie podoba mi się w tym zielonkawym odcieniu, ale tak jak ktoś słusznie zauważył wyżej - nikt nie zmusza do jego zakupu. Jestem jednak pewna, że każda wersja dowolnej postaci, znajdzie swojego "amatora", bo przecież ludzie mają różne gusta. ^_^

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

No ten fizz całkiem całkiem. Nadal czekam na coś do Zedda :p

Opublikowano

Wątpię żeby było coś z chromów do skinów typu Katarina ta świąteczna czy też Zed Burzowego ponieważ inne kolory nie pasowałyby do klimatu.

Opublikowano

Jak już wspomniałem uprzednio i jeszcze wcześniej, te Chroma Packi to tylko i wyłącznie żerowanie na portfelach i naiwności graczy. Kupią to fanatycy, bo uznają to za dodatkowe combo podczas grania postacią, a zwłaszcza kupią to dzieci za hajs rodziców, bo swojego nie mają. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

RIOT moim zdaniem źle robi, wprowadzając na siłę te Chroma Packi... Co za dużo to nie zdrowo. Hajs im się coś nie zgadza to dodają na siłę jakiś s**t.

Na początku podobał mi się pomysł. Ale przesadzają już.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

RIOT moim zdaniem źle robi, wprowadzając na siłę te Chroma Packi... Co za dużo to nie zdrowo. Hajs im się coś nie zgadza to dodają na siłę jakiś s**t.

Na początku podobał mi się pomysł. Ale przesadzają już.

Z tym to się zgodzę bezwarunkowo. Dla mnie to jest nic innego, jak czysty wyzysk, który nic nie wnosi do gry. Podstawowe modele postaci w kolorach są dobrze dobrane, nie ma co na siłę zmieniać im ubarwienia, bo po co? To zajmuje około kilku minut (pokolorowanie postaci w PS'ie). 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...